Bedrijfsuitje

Ervaar de spanning en de fun! Met z’n zestienen peddelen op de maat van de trom en de 12 meter lange drakenboot op koers houden is puur plezier. Iedereen kan meedoen en vooral het gelijktijdig insteken van de peddels is bepalend voor de snelheid. Dat maakt het drakenbootvaren dan ook een echte teamsport, samenwerking is essentieel!

bedrijfsuitje

DragonFun organiseert drakenbootbedrijfsuitjes vanaf 80 tot 1.500 man. Wij zorgen voor de bij uw event passende opzet: klein als het klein moet blijven, groot als het groots mag zijn. Maar altijd tot in de puntjes verzorgd. Samen stellen we hier een mooi programma voor op.

Compleet verzorgde dag
Heeft u een mooie lokatie op het oog, maar zijn er onvoldoende of geen faciliteiten? Geen probleem. DragonFun kan op elke lokatie neerzetten wat nodig is. Van mooie tenten en meubilair tot praktische stroomvoorzieningen en toiletten. Ook zorgt DragonFun voor de eventueel benodigde vergunningen en veiligheidsmaatregelen.

Voor het drakenbootvaren worden uw gasten ingedeeld in teams van 17 personen: 16 peddelaars en 1 trommelaar. Wij zorgen voor een ervaren NDBF-gecertificeerde stuurman op elke boot, die de teams instrueert en begeleidt. Afhankelijk van het tijdsbestek en het aantal deelnemers wordt een wedstrijdschema opgesteld waarbij elk team een aantal keren vaart. De drie teams met de beste totaaltijden varen in een spannende finale om de titels!

drakenboot Outdoor
Natuurlijk wilt u uw gasten goed verzorgen. Vindt uw event plaats op een outdoor-lokatie zonder horeca, dan zorgt DragonFun graag voor de catering van uw gasten. De lokatie aan het water, waar ook de drakenbootrace wordt gehouden, wordt ter plekke compleet in outdoor-stijl ingericht voor uw evenement. Het totale programma vindt hier plaats. Dit geeft een geweldige sfeer, iedereen blijft de hele dag bij elkaar en is maximaal betrokken bij het gehele programma. Op de oevers worden bijvoorbeeld steigerhouten tafels en banken geplaatst in stoere legertenten en onder grote luifels, om gezellig knisperende vuurschalen heen. Tijdens de drakenbootraces kunnen uw gasten het zich hier gemakkelijk maken. Onder het genot van een hapje en drankje gaan zij met elkaar in gesprek en kunnen tegelijkertijd de race volgen en hun collega’s aanmoedigen, tot het weer hun beurt is om in de boot te stappen.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Ontvangst met koffie, thee of een welkomstdrankje met iets lekkers
  • Lunchbuffet
  • Allerlei bittergarnituur
  • High Tea
  • Complete barbecue
  • Warme en koude buffetten zoals tapas, italiaans enz.

Een goede kwaliteit vinden wij erg belangrijk. U kunt rekenen op smaakvolle en huisgemaakte gerechten, van uiteraard verse producten.
Neemt u gerust eens contact op om de mogelijkheden voor een drakenbootbedrijfsuitje of workshop te bespreken!