Drakenbootfestival Leidsche Rijn

Drakenbootfestival LeidscheRijn

drakenbootrace

Aan de rand van Utrecht ligt de Haarrijnse Plas. Een mooi recreatiegebied waar de rotary jaarlijks een leuk drakenbootfestival organiseert. DragonFun ondersteunt al vanaf het eerste jaar, in 2009, de organisatie van het evenement. Wij organiseren niet alleen de race en aankleding van het festivalterrein, maar zorgen ook voor mooie programmaboekjes, posters en ander drukwerk.

Midden op het strand wordt een sfeervol tentendorp opgezet, waar bedrijven hun teams en relaties uitnodigen om te komen genieten van het festival. Een cateraar zorgt voor lekkere hapjes en drankjes. Er is muziek, kinderen leven zich uit aan de waterkant en worden vermaakt met allerlei leuke activiteiten. Met de voeten in het zand, turend over het water om de teams te volgen en aan te moedigen. Het Drakenbootfestival is een heerlijk dagje uit voor de hele familie!

Drakenbootfestival Leidsche Rijn maakt via DragonFun ook gebruik van de portal www.drakenbootfestival.nl. Elk DragonFun-evenement kan op dit gebruiksvriendelijke portal een eigen ingang krijgen om alle informatie over het evenement te plaatsen. Bovendien staat hier al alle standaard informatie over het drakenbootracen al op.<!> Teams kunnen zich via een op maat gemaakt formulier op deze website aanmelden voor de drakenbootrace en de organisatie heeft eenvoudig inzage in alle aanmeldingen. Een handige en onmisbare tool voor elk drakenbootevenement!

> bezoek website
> meer foto’s

> film